W Estetio masz pełną kontrolę nad tym, których pracowników widzisz w kalendarzu.

Jeżeli chcesz tymczasowo ukryć pracownika w kalendarzu (na przykład na czas trwania jego urlopu) możesz to zrobić za pomocą przycisków dostępnych z lewej strony kalendarza:

Każdy pracownik może indywidualnie ustalać wygląd swojego kalendarza (zmiany wprowadzone przez jednego pracownika nie wpływają na wygląd kalendarza u innego pracownika)

Ukrycie pracownika w kalendarzu nie wpływa na jego możliwość zalogowania się do aplikacji oraz na zdolność do umawiania mu wizyt!

Jeżeli chcesz trwale usunąć pracownika, zobacz artykuł, w którym opisujemy jak usunąć pracownika lub wyłączyć dostęp do aplikacji.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?